Heimans
Opleiding & Training

 

CCV-opleiderscode: 8009R8

Dijkmanzoet 17
4007 XE Tiel 
Tel.: 0344 633 539
info@heimans-opleidingen.nl

KvKnr.: 30247945
BTWnr.: NL001342663B75

Adres
Simon Stevinstraat 3
4004 JV Tiel

Wij verzorgen trainingen door geheel Nederland, op iedere door u gewenste locatie.

Al onze trainingen voldoen aan de eisen die de Arbo-wet en het bedrijfsleven stelt. De doelstellingen en normeringen worden vooraf bepaald en vastgelegd in een scholingsvoorstel.

Resultaat telt

Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers zijn van grote waarde voor een onderneming. Door structureel aandacht te besteden aan het vergroten van kennis en vaardigheden zorgt u niet alleen voor betere arbeidsprestaties, maar ook voor minder verloop en verzuim.
Opleiden is in veel gevallen een prima middel om de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten of te verbreden. Belangrijk daarbij is dat de opleiding als zinvol wordt ervaren en een meetbaar resultaat oplevert.

Voor een optimaal rendement is het ook van belang dat een opleiding aansluit bij de behoeften en wensen van uw onderneming en past binnen uw bedrijfscultuur. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede intake. Op basis van uw wensen kunnen wij een, speciaal voor uw organisatie, op maat gemaakt trainingsprogramma samenstellen. U bepaalt zelf wanneer en waar de training wordt uitgevoerd. En of de training moet worden afgesloten met een toets.

Expertise

Door onze jarenlange ervaring met het samenstellen van maatwerktrajecten bent u verzekert van een prima resultaat. Hoewel ervaringen uit het verleden niet altijd een garantie zijn voor de toekomst vormen zij toch een prima basis. Een basis die u terug vindt in onze, modulair opgezette, standaardprogramma's.

In de meeste gevallen kan een maatwerktraining op relatief snelle, eenvoudige en voordelige wijze worden samengesteld uit bestaand materiaal.
Dit materiaal kan worden aangevuld met afbeeldingen, documenten of procedures van uw organisatie. Zelfs het samenstellen van (ondersteunend) lesmateriaal in uw huisstijl behoort tot de mogelijkheden.

Eigen opleiding

Mogelijk hebt u medewerkers in dienst die zelf uitstekend in staat zijn kennis en vaardigheden over te dragen aan hun (nieuwe) collega's. Dit kan een prima alternatief zijn voor het inhuren van een professioneel trainingsinstituut.

Voor deze medewerkers kunnen wij "Train de Trainer-bijeenkomsten" organiseren.
Ook kunnen wij u behulpzaam zijn bij het samenstellen en ontwikkelen van trainingsmateriaal. Wij helpen u graag.